Thuis in verhuur en vastgoedbeheer

Aanhuren

Wilt het door de krappe huizenmarkt maar niet lukken om een woning te vinden? Duinzigt Wonen BV kan veel voor u betekenen! Naast ons eigen aanbod, welke gratis te zien is op onze website, kunnen wij u ook van dienst zijn in aanhuur. Bij aanhuur kunnen wij met uw zoekopdracht kijken buiten ons eigen aanbod om de kansen op het vinden van een woning te vergroten. U kunt uw wensen doorgeven en op basis daarvan kunnen we op zoek gaan naar een geschikte woning!

Wanneer u heeft besloten de aanhuur via Duinzigt Wonen BV te willen laten verlopen kunnen we een bemiddelingsovereenkomst opstellen en uw wensen bespreken. Bij het vinden van een potentiële passende woning kunnen we met u de woning gaan bezichtigen. Wij werken op basis van no cure no pay. Dat betekent dat u ons pas betaald wanneer wij een huurwoning voor u hebben gevonden en ook daadwerkelijk akkoord hebben van de verhuurder van de woning en een huurovereenkomst kunnen gaan opmaken. De kosten daarvan zijn de kale huurprijs excl. BTW.

ACTIE tot en met 28 februari 2022, maar €500,00 (excl. BTW)!

Wilt u vrijblijvend advies of meer informatie over het aanhuren via Duinzigt Wonen BV kunt u contact met ons opnemen via e-mail: info@duinzigtwonen.nl of telefonisch op werkdagen tussen 09:00 en 12:00 via 070-3606365.