Thuis in verhuur en vastgoedbeheer

U wilt uw woning verhuren en bent op zoek naar een betrouwbare makelaar?

Duinzigt Wonen is specialist in het verhuren van woonruimten in Den Haag en omstreken of het hier nu gaat om enkele woningen of grote projecten. Wij verhuren uw gestoffeerde en/of gemeubileerde woning op een snelle en professionele manier.

U weet natuurlijk zelf ook reeds dat de markt momenteel zeer gespannen is, er reeds een hoop veranderd is en er nog veel meer veranderingen aan zitten te komen. Belangrijk voor uw belegging is dat u tijdig op de hoogte bent van deze veranderingen zodat u hier goed op kunt anticiperen.

Om u heen is er een groot web aan makelaars die voor u klaar staan. Maar hoe weet u nu dat Duinzigt Wonen voor u de juiste partij is?

Dat vertellen wij u. Door onze grote naam in Den Haag hebben wij een grote database met woningzoekenden die door ons van iedere woning die beschikbaar komt op de hoogte worden gebracht. Op deze manier brengen wij de 2 partijen op een snelle en efficiënte manier bij elkaar en wordt uw woning snel verhuurd aan een goed gescreende partij.

Daarnaast beschikken wij ook over volledige kennis van de lokale markt, de regelgeving incl. de meest up-to-date regelgeving en alle juridische aspecten. Dit is natuurlijk tevens een belangrijk vereiste om zorgeloos uw woning te kunnen verhuren aan betrouwbare huurders.

Het in huis hebben van al deze aspecten maakt Duinzigt Wonen voor u de juiste professionele partij.

Wat kunt u van ons verwachten ?

  • Bezoeken van de woning en het geven van een verhuuradvies;
  • Het maken van een advertentie;
  • Het onder de aandacht brengen van uw woning bij alle woningzoekenden. Dit gebeurt via onze eigen website en door het mailen van de woning naar alle woningzoekenden die bij ons staan ingeschreven, maar ook door te adverteren op Pararius en Huurwoningen.
  • Plannen en begeleiden van bezichtigingen;
  • Uitvoeren van een uitgebreid antecedentenonderzoek met op verzoek een credit check van potentiele huurkandidaten;
  • Opstellen van de huurovereenkomst in het Nederlands
  • Verrichten van de inspectie voor oplevering inclusief het maken van een opleverrapport en foto's;
  • Het beantwoorden van vragen en het geven van advies gedurende de periode van verhuur.

Indien gewenst kunt u ook het beheer van de woning geheel uitbesteden, hier maken wij graag een aparte afspraak voor met u !

Graag komen Kim of Maxwell bij u langs om uw woning te bekijken en de mogelijkheden door te nemen. Voor een afspraak kunt u ons bellen op +31 70 360 63 65 of mailen via info@duinzigtwonen.nl.